Mumsmums:
ca 12 kex till botten
2 gelatinblad
3 äggvitor
1 1/2 dl socker
1 lime
200 g mjölkchoklad
Lägg kexen på en bricka med bakplåtspapper. Lägg gelatinbladen i en skål med mycket vatten. Krama ur gelatinbladen och lägg i en kastrull. Sätt platan på en svag värme tills den är flytande. Vispa äggvitorna fluffiga. Vispa ner lite socker i taget. Tillsätt rivet limeskal. Tillsätt dom smälta gelatinbladen och vispa tills marängen är fluffig så att du kan spritsa ut den. Lägg smeten i en spritspåse och spritsa ut smeten på kakorna. Låt svalna i kylen i 60 min.
Smält chokladen i mikro i en djup skål. Smält försiktigt så att chokladen inte bränns. Ta ett bakverk i taget och doppa i chokladen och ställ den på bakplåtspappret. Ställ in i kylen och dekorera med sockerpasta eller något annat.